Pressalit støtter Museum Jorns børneværksted

Pressalit har gjort det muligt for Museum Jorn at lave et kreativt værksted i forbindelse med den nye Andreas Slominski udstilling. Hele familien får i uge 26 mulighed for at bygge umulige toiletbrætter inspireret af udstillingsaktuelle Andreas Slominski. Pressalit har doneret ca. 300 frasorterede toiletsæder til det gode formål.

Pressalit støtter Museum Jorns børneværksted

Udstillingen SORRRING åbner den 24. juni og er skabt af den internationalt anerkendte kunstner Andreas Slominski. Han er en såkaldt Rising Star indenfor kunstverdenen og derfor holder museet en særlig Slominskiuge i uge 26, hvor de dykker ned i Slominskis humoristiske og finurlige univers.

"Toiletter har vi alle et forhold til, mindst en gang om dagen bør vi sidde på brættet. For børn er toilettet til tider et skræmmende sted, hvor man ikke har lyst til at være. I værkstedet omdanner vi toiletsædet til venligtsindede universer, eksperimenterende umulige skulpturer eller bare toiletsæder med et glimt i øjet," fortæller formidler ved Museum Jorn Kirsten Tolstrup.

Hos Pressalit støtter vi gerne op om kreative projekter der fremmer børns fantasi og udvikling, da det er dem vi skal bygge fremtiden på. Samtidig det går godt i spænd med en af vores kerneværdier som er; Vi leger. Hvis der samtidig er et bæredygtighedsprioncip ind over, som her, i form af genanvendelse af frasorterede toiletsæder, så giver det mening hele vejen rundt.

Med udgangspunkt i forskellige industrielle effekter er der mulighed for at kreere sin helt egen umulige skulptur. Ud fra fri fantasi sammensættes forskellige genstande, som eksempelvis musefælder, ispinde og legetøjsfigurer, til en helstøbt collageskulptur, der til sidst spraymales med én af farverne i Slominskis karakteristiske farveskala.

Pressalit støtter Museum Jorns børneværksted