Solid Pro

Further than the future

På steder, hvor toilettet bruges ofte og typisk også hårdhændet, stilles der ekstra store krav til styrke og stabilitet. Men trods det hårde miljø har projektmarkedet efterspurgt blødhed og elegance. Med Solid Pro beslaget introducerer Pressalit derfor nu markedets første institutionsbeslag med soft close samt et tilhørende designsæde, Projecta Solid Pro. 

Let elegance og ekstrem styrke
Projecta Solid Pro er designet af den prisvindende designer, Lars Herold, som tidligere har høstet en Red Dot Award for toiletsædet Sway D. Projecta Solid Pro har en slank profil og et harmonisk, kurvet udtryk – et sublimt bevis for Herolds minimalistiske stil. Sæde og beslag er udformet, så de udgør en æstetisk helhed: Langs sædets bagkant tager formen fx et dyk, så man på raffineret vis aner beslagets silkematte aluminiumsrør. Både beslag og sæde er blevet udsat for tests, som beviser konstruktionens ekstreme styrke.   

Fleksibel montering 
Systemet leveres færdigsamlet til direkte montage på en lang række skåle takket være vendbart beslag og reguleringsskiver. Beslaget kan vælges med og uden soft close. Sædet føres både i en Uni- og D-form samt med og uden låg. Fåes i farverne sort og hvid polygiene, der hæmmer bakterievæksten. Objekts Pro er samme sæde, blot til montering med universal- eller fast beslag.

 

solid pro
solid pro
solid pro