Scandinavia PLUS i tre nye trendfarver

Den populære model lanceres nu i afdæmpede farver, som inviterer naturen og holismen indenfor.

Vi mennesker udvikler os hele tiden, og det samme gør vores præferencer. Vi lader os konstant inspirere af trends, for de er med til at forme vores stil og vores udtryk. Med Scandinavia PLUS får badeværelset mulighed for at følge med.  

En klassiker fra første dag
Scandinavia PLUS er formgivet tilbage i 1970’erne af den dansk/svenske designduo, Acton Bjørn og Sigvard Bernadotte. Det klassiske design holder endnu. Vi har opdateret med nutidige funktioner og lancerer til stadighed et væld af farver i takt med tidens trends. Dermed er Scandinavia PLUS sædet til dig, der gerne eksperimenterer med badeværelsets udtryk og tør give toiletsædet en central rolle i indretningen. 

Yndefuld stil med masser af sanselighed

Tiden netop nu er blandt andet karakteriseret ved et stort fokus på natur og holisme. Bløde, afdæmpede farver vinder derfor indpas. Scandinavia PLUS følger selvfølgelig med og giver dig med farven ’Royal Blue’ et mørkeblåt valg, som giver dybde og ro. Det lyseblå ’Blue Sky’ løfter og gør stemningen blød, mens det hudfarvede ’Nude’ blidt og elegant føjer sig ind i badeværelsets afdæmpede indretning. Alle tre trendfarver skaber en mild atmosfære, som elegant matcher toiletsædets bløde og let svungne design.

 

scandinavia plus