Pressalit ser frem til at byde dig velkommen på ISH 2017

ISH, verdens førende VVS-messe i Frankfurt, starter om få uger. Fra 14. til 18. marts er den tyske by vært for toneangivende virksomheder i branchen, som benytter messen som den perfekte platform til at præsentere sine seneste innovative løsninger.

Pressalit deltager igen i denne vigtige event – og vi ser frem til at byde dig velkommen til vores stand i den magiske og historiske Festhalle. Se Pressalits seneste nyheder inden for toiletsæder og fleksible løsninger til mennesker med nedsat fysisk funktionsevne. Oplev prisvindende design, spændende funktionalitet til fremtidens udfordringer og nye, trendy farver. Mød vores professionelle salgskonsulenter, der er klar til at give dig en guidet tur på vores stand og samtidig dele ud af vores know-how og værktøjer for at hjælpe dig med dine forretningsudfordringer.

Welkommen til ISH 2017
Messe Frankfurt - Main Entrance City

Entrance City - Source - Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Pietro Sutera