Spira – Nordic Simplicity

Foreneligt design. Med delikat finesse forener Spira sæde og låg - to elementer af samme produkt - i en uendelig sløjfe og resulterer i et sammensmeltet udtryk

Spira er beviset på et gennemtænkt, re-tænkt og nytænkt design. Rene linjer og dog både levende og dynamisk. Knud Holscher har med sit blik for alsidighed, forenkling og gennemdyrket proportionering skabt et sæde, som i form og funktion er let og enkelt, dragende og samtidig udfordrende i sin formgivning.

Uendelig elegance
Sæde og låg mødes i en uendelig sløjfe. De to funktioner vokser sammen til ét naturligt udtryk. To elementer i et elegant og sammensmeltet udtryk. Sammensmeltningen – den uendelige sløjfe - er et ekko af den skandinaviske stringens, der, kombineret med toilettets bløde, buede former, giver nyt liv til det stilfulde badeværelse.

Spira-serien overrasker konstant med sine imponerende kontraster - ligesom den skandinaviske natur – og æstetikken og funktionen er re-tænkt ud fra Spira seriens vision samt fokus på innovativ brugskunst.

Sædet er indbydende og formgivet, så det kan åbnes med det yderste af en fingerspids. Via soft close-funktionen lukker Spira i med en blød bevægelse, og lift-off sikrer optimal hygiejne, da sædet let kan løftes helt af.

Pressalit_Spira