Udvidelse af designsucces i verdensklasse

SWAY D følges op med to yderligere varianter i SWAY-serien.

Kompromisløst design
Den karakteristiske kombination af skarp elegance og smagfuld formgivning er den samme, og det er den prisvindende designer også. Pressalits in-house designer, Lars Herold, har, med sin raffinerede sans for nordisk simplicitet og æstetik, skabt de to nye varianter SWAY D2 og SWAY Uni. Et sikkert match til den stilrene boligindretning.

Høj funktionalitet og strømlinet design
Lars Herold har, med sin baggrund som arkitekt og en mastergrad i Industrial Design, sans for sammensætningen af æstetik, solid komfort, tekniske detaljer og stilfuld pasform. Kvaliteter, han bruger i sit arbejde med udvikling og formgivning af SWAY seriens nye varianter, SWAY D2 og SWAY Uni.

-    Det var min ambition at skabe et enkelt og udtryksfuldt design i et nordisk formsprog – et toiletsæde, som både er dekorativt og komfortabelt. Det krævede mange håndlavede skitsemodeller og computergenererede 3D-modeller for at få den svungne linje helt rigtig. Det færdige design er et møde mellem maskulin stringens og feminine kurver, fortæller designeren Lars Herold.

Foruden sit sofistikerede design og sin innovative pasform har SWAY-serien naturligvis de klassiske luksusfunktioner i form af af det integrerede ’Soft close’ og ’Lift off’ system. SWAYs soft-close funktion bevirker, at det kun kræver et forsigtigt skub at få sædet til at lukke i med en let blød bevægelse.
Lift off betyder, at sædet kan tages af med en enkelt bevægelse, så du får mulighed for at gøre det grundigt rent. Designet sikrer optimal komfort og er på alle måder rustet til hverdagen. Sædet er desuden gennemfarvet, så eventuelle ridser ikke ses.

Stilfuld pasform
Herolds tre gennemtænkte kvalitetsprodukter lader, med deres let opadbuede former, overskydende vand rinde af. På samme tid giver de forførende kurver sæderne god komfort. Sæderne er således behagelige at sidde på i såvel åben som lukket tilstand. Det unikke skandinavisk inspirerede design passer på en bred vifte af toiletskåle og er derfor et sikkert match til stilfuld badeværelsesindretning.